Rezervační systém Al-Salama

Rezervační systém Al-Salama je produkt vyvinutý pro firmu zajišťující lázeňské pobyty pro zahraniční klientelu. Zadavatel již nedokázal efektivně zvládnou narůstající množství svých obchodních případů jednoduchými evidencemi pomocí Word/Excel, existující programy pro lázeňství byly pro jeho činnost zase příliš komplexní a nebyly s to respektovat specifika potřebná pro agendu příchozích cizinců.

Vývoj síťové aplikace byl řešen v C#, reporting pomocí Crystal Reports. Prototyp byl připraven k ověřovacímu nasazení cca 3 týdny po zadání. Po ověření byla průběžně aplikována ještě řada menších úprav směřujících k odstranění prvotních nedostatků a hlavně k rozšíření funkcionality aplikace na základě poznatků získaných při praktickém nasazení v ověřovacím provozu. Successful implementation of the reservation system is a typical example of rapid development of the area belonging to the so-called rapid development. Characteristic for this example was that the sponsor at the time was not ready to enter an exact description of the required functionality and definition of specific procedures and actions to be implemented together with the investigator in the initial phase of the project.

Příspěvek byl publikován v rubrice Referenční aplikace a jeho autorem je Martin M.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.